Dekompresja
Dekompresja
Witajcie,po 3 dniach od naładowania 200 bar ,dzisiaj patrze a tam 110 zwiewa mi wiatr i to w tempie zastraszającym.Może, któryś z was kolegów miał taki problem .Karabinek ma 5 miesięcy i wystrzelał 1500 sztuk ,oringi przesmarowane po generalnym rozkładanku karabinka.Gdzie może uciekac ?
Yupikayey...Motherfruck.. ROZBROJONY
-
-
Oleje silikonowe nie są po to, żeby rozpuszczały uszczelki, a przedłużały ich żywotność. Podlinkuj Wojtku czego używałeś.
Sam mam takie coś http://www.arobron.pl/product_info.php/ ... 9c06bd1d41
i na 100% niema tam rozpuszczalnika.
Pierw skontroluj ten na zaworze.
Sam mam takie coś http://www.arobron.pl/product_info.php/ ... 9c06bd1d41
i na 100% niema tam rozpuszczalnika.
Pierw skontroluj ten na zaworze.
DZizys, ale mnie mastraszyliśćie oringi przetarłem delikanie BALISTOLEM w sprayu ,zawsze po strzelaniu -a ostatnie 3 dni to to było strzelanie co dziennie po ok 350 sztuk-przecieram wszystko Balistolem na szmatce bawełnianej.Może Balistol nie nadaje się do przetarcia oringów.Jeśli miałbym wymienić gumki,to prosze o podpowiedz jakie i ile?We Wrocku kupie każde oringi .Pozdrawiam Wojtas
- Misiak Tadeusz
Dzięki Wam bardzo za porady Muszę rozebrać ten złom i wszystko wyczyscić i przekonserwować jeszcze raz .Wymiana gumek załatwi sprawe -myśle a jak nie to wyśle do Igora .Pozdrawiam serdecznie.
[ Dodano: Wto 21 Kwi, 2009 18:43 ]
Witam ponownie,będąć na urlopie i nie we Wrocławiu ,nie dysponuje suwmiarką .Czy któryś z szanownych kolegów ,nie zna wymiarów oringów ,które mieszczą sie w tym karabinku!!! Nie chce zamówić w ciemno a w sklepie nie zawsze mają pojęcie o wymiarach.Z góry dziękuję i pozdrawiam
Wojtek
[ Dodano: Wto 21 Kwi, 2009 18:43 ]
Witam ponownie,będąć na urlopie i nie we Wrocławiu ,nie dysponuje suwmiarką .Czy któryś z szanownych kolegów ,nie zna wymiarów oringów ,które mieszczą sie w tym karabinku!!! Nie chce zamówić w ciemno a w sklepie nie zawsze mają pojęcie o wymiarach.Z góry dziękuję i pozdrawiam
Wojtek