No i temat duplexa sam się rozwiązał po czyszczeniu karabinek wysunąwszy się w pokrowca ,oparł sie o mDOT z takim naciskiem że luneta lekko wygięła się ,co powoduje lekką trudność z celowanie
Bajka kończy sie sześcioma stówkami w plecki .... i brakami sprzętowymi.
Po gruntownym aczkolwiek błyskawicznym namyśle zakupiłem vortex crossfire ii 6 18x44 1 ao bdc
Luneta do HFT
Re: Luneta do HFT
WICHURA HFT TEAM
Steyr LG110 +Valiant HFT 4-12x40 -*-FWB-150
Będzie ci dobrze służył, (będzie pan zadowolony !) .Po gruntownym aczkolwiek błyskawicznym namyśle zakupiłem vortex crossfire ii 6 18x44 1 ao bdc
Czas na małe "conieco" .(Już nie mam Hatsana ) Ale mam hulajnogę na prunt, "UZI", strzelbę taką jak Kamazek i spaliłem Roberta J chinkę "Magnum" !
Miałem już tyle złomów , a i kilka średnich że musi służyć.
DOTem to sie nacieszyłem ...aż 20 dni
WICHURA HFT TEAM
Będę go "głaskał" codziennie, obiecuję !
Czas na małe "conieco" .(Już nie mam Hatsana ) Ale mam hulajnogę na prunt, "UZI", strzelbę taką jak Kamazek i spaliłem Roberta J chinkę "Magnum" !
Jakoś mi bardzo nie żal ale ciekawe że obie delty DOT i DOC nie utrzymały sie u mnie długo....
Jakoś DOT nie powalił mnie na kolana ,aczkolwiek jego awaria w pewnym sensie rzuciła mnie na kolana i do żebrania ale to inna bajka , miałem 2 hawke i wydawało mi sie po tym co czytałem że DOT to cud na cuda...nie u mnie
DOC miałem jeszcze krócej , w ogóle nie mogłem z nim powtarzalnie strzelać pływał mi krzyż i miałem sitko na tarczy.
Czas pokaże co ten Vortex wart ...przy czym j zawody nie sa dla mnie priorytetem ....ogólnie to w ogóle nie mam wysokich i celnych celów
Jakoś DOT nie powalił mnie na kolana ,aczkolwiek jego awaria w pewnym sensie rzuciła mnie na kolana i do żebrania ale to inna bajka , miałem 2 hawke i wydawało mi sie po tym co czytałem że DOT to cud na cuda...nie u mnie
DOC miałem jeszcze krócej , w ogóle nie mogłem z nim powtarzalnie strzelać pływał mi krzyż i miałem sitko na tarczy.
Czas pokaże co ten Vortex wart ...przy czym j zawody nie sa dla mnie priorytetem ....ogólnie to w ogóle nie mam wysokich i celnych celów
WICHURA HFT TEAM
Ot S400nz Vortexem
WICHURA HFT TEAM