Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No.. zobaczę..
Depresja w naszym przypadku jest dalece niewskazana, bo z reguły oznacza wymianę sprzętu.. a to przeważnie jest zabójcze dla domowego budżetu..
TX200 by Tony Leach + SS 10x42 - do lufy exact i heja na tor..
Ps.
Zacząłem znowu szczelać..
Dam znać jak zacznę ftrafiać.
Wróciła do mnie optyka z serwisu więc wczoraj chciałem wystrzelać e-tarczki, ale szybko odeszła mi ochota. Nie wiem co się dzieje, ale to chyba coś z karabinkiem. Podejrzewam kiepską uszczelkę tłoka i tak coś mi się zdaje że ma za ciasną prowadnicę. Optykę sprawdzę jeszcze na Hatsanie, ale myślę że to brak stabilności karabinka. Chrono pewnie by wszystko wyjaśniło, ale niestety brak
A czemu jedne dziurki są duże a inne małe? wypróbowywałeś różny kaliber? ..
No.. faktycznie qpa.. jak na ten dystans to i z Norconii by lepiej wyszło.. zoś jest zdrowo "nie teges"..
TX200 by Tony Leach + SS 10x42 - do lufy exact i heja na tor..
Ps.
Zacząłem znowu szczelać..
Dam znać jak zacznę ftrafiać.
Mamutowicz pisze: A czemu jedne dziurki są duże a inne małe? wypróbowywałeś różny kaliber? .. (
Właśnie też nie wiem czemu tak jest.
Próbowałem na JSB 4,52 ale szału nie było, kupiłem więc na próbę pudełko 4,5 i pudełko crosmana. JSB 4,5 wypadł bardzo dobrze, więc zamówiłem 5 pudełek no ale ciężko teraz coś wystrzelać
Dziś optyka z Wembleya poszła na Striker Edge, zabrałem ten sam śrut i.... Początkowo pomyślałem, że serwis coś spaprał z optyką ale zabrałem resztki Gamo i tu zdziwienie. Dodam tylko, że Gamo pozostawia wiele do życzenia, bo niektóre śruciny wchodzą bardzo lekko do portu ładowania a niektóre bardzo ciasno. Wynik pozostawiam Wam do oceny.
No fakt, jest źle... ale wbrew ostatnim opiniom dotyczącym pogorszenia się jakosci exacta mi strzela się z niego bardzo dobrze (na 25m robi jedną - choć zwykle podluzna dziurkę )... a nie strzelam z jakis historycznych zapasów, bo zakupy robię co 2-3 miesiące