Dyskusja o zawodach BenchRest
- Kacper_Potocki
- Opiekun Benchrest

Re: Dyskusja o zawodach BenchRest
Przy BR błąd paralaksy nie ma znaczenia, bo strzelasz zawsze na tą samą odległość, jedyne na co trzeba zwracać uwagę to mniej-więcej wyśrodkować oko w osi. No i aby móc strzelać dokładnie, to powiększenie należy mieć minimum x24. Da się z mniejszym, ale nie jest to komfortowe, wtedy dochodzi spory czynnik losowości.
Evo.10 | LG.400 | HW.40 | Diana.75
- Kacper_Potocki
- Opiekun Benchrest

Fajnie będzie w Głogówku 13-14 czerwca tego roku na Mistrzostwach Polski. Serdecznie zapraszam. Pewnie wielu chłopaków przyjedzie już w piątek, aby spokojnie się zrelaksować przed sobotnimi zmaganiami. Z Wrocławia nie jest tak daleko - to Opolszczyzna, tylko nieco niżej od A4 - trzeba odbić.
Udało mi się w tym roku załatwić młodego chłopaka, którego pasją jest grafika komputerowa i obróbka video. Powiedział, że pojedzie na te zawody i nakręci materiał, a potem zmontuje z niego film promujący tę konkurencję. Mówi, że przyda mu się coś takiego do portfolio.
Rok temu byłem, emocje były niesamowite. Przyjechał Szymon ze Szczecina, pierwszy raz był na zawodach i od razu wylądował na pudle. Ale jakbyście widzieli jego czerwoną twarz po każdej rundzie - takie miał emocje, że prawie eksplodował. Wygryzł wielu starych zawodników.
Nawet znalazłem fotkę, Szymek to ten po lewej (2 miejsce na 50m) ze Steyr LG110.

Udało mi się w tym roku załatwić młodego chłopaka, którego pasją jest grafika komputerowa i obróbka video. Powiedział, że pojedzie na te zawody i nakręci materiał, a potem zmontuje z niego film promujący tę konkurencję. Mówi, że przyda mu się coś takiego do portfolio.
Rok temu byłem, emocje były niesamowite. Przyjechał Szymon ze Szczecina, pierwszy raz był na zawodach i od razu wylądował na pudle. Ale jakbyście widzieli jego czerwoną twarz po każdej rundzie - takie miał emocje, że prawie eksplodował. Wygryzł wielu starych zawodników.
Nawet znalazłem fotkę, Szymek to ten po lewej (2 miejsce na 50m) ze Steyr LG110.

- Kacper_Potocki
- Opiekun Benchrest

Ekipa ABR z Lublina udostępniła logo i stwierdziłem, że poszukam kogoś, kto wydrukuje czapkę i koszulkę. Na allegro czapeczka 45zł i koszulka 65zł i wyszło to fajnie. Oczywiście nie jest to produkt jakościowy, no ale na pierwszy strzał jak najbardziej ok.