W takim razie mam prośbę - zrób może porównanie obu modeli - najlepiej ze zdjęciami - było by na przyszłość i naprawdę bardzo by się przydało na forum.

Tak na szybko odpowiem jeszcze:
1. - tak jak pisałem powyżej - Porównanie wersji było by naprawdę bardzo przydatne.
2. - To nie była ironia. Jeśli nic nie zmieniło się w spuście - ustawienie go " na dotyk" może być niebezpieczne ze względu na dupiatą konstrukcję spustu - to naprawdę proszenie się o kłopoty.
3. - nie nie poddaję. chyba źle napisałem to co chciałem przekazać.. przepraszam.
4.- tak. w wykonaniu i celności - jeśli z hhf udaje ci się trafiać to np z tańszego h55 było by to normą.. Napisałeś:
To nie jakość oksydy czy moletowanie sprawiają że HW czy AA to topowe karabinki.[...] wyniki na tarczy są ważniejsze niż "onanizm" nad jakością oksydy w HW i AA lub "podnieta" moletowaniem na kolbie...[...]
Jakość wykonania wszystkich elementów od korony lufy po język spustowy powoduje że te karabinki strzelają tak samo celnie jak topowe pecepy.
Tak samo celnie.
Co do onanistów sprzętowych - nie wiem.. nie znam ludzi. Nie wiem jak strzelają więc nie mam pojęcia na ile twoje porównanie z nimi jest miarodajne, bo samo posiadanie lepszego karabinka nie oznacza z automatu lepszych wyników na tarczy..
Naprawdę - ponawiam prośbę - skoro masz obie wersje - starszą i nowszą - bardzo bym prosił o jakiś post porównawczy - najlepiej ze zdjęciami - było by to bardzo ważne dla naszego forum
Pozdrawiam
Piotrek.