Obrazek

Oparcie karabinka

Powtarzające się pytania dotyczące wszystkich działów technicznych.
Automatyczne czyszczenie po 14 dniach.
Awatar użytkownika
Mamutowicz
-#mamutowicz
-#mamutowicz

Re: Oparcie karabinka

Post autor: Mamutowicz »

Hmm.. No dobrze. Może faktycznie przez 20 lat jest jakiś postęp - przyznaję że nie macałem najnowszych wersji hhf900.
W takim razie mam prośbę - zrób może porównanie obu modeli - najlepiej ze zdjęciami - było by na przyszłość i naprawdę bardzo by się przydało na forum. :)

Tak na szybko odpowiem jeszcze:
1. - tak jak pisałem powyżej - Porównanie wersji było by naprawdę bardzo przydatne.
2. - To nie była ironia. Jeśli nic nie zmieniło się w spuście - ustawienie go " na dotyk" może być niebezpieczne ze względu na dupiatą konstrukcję spustu - to naprawdę proszenie się o kłopoty.
3. - nie nie poddaję. chyba źle napisałem to co chciałem przekazać.. przepraszam.
4.- tak. w wykonaniu i celności - jeśli z hhf udaje ci się trafiać to np z tańszego h55 było by to normą.. Napisałeś:
[...] wyniki na tarczy są ważniejsze niż "onanizm" nad jakością oksydy w HW i AA lub "podnieta" moletowaniem na kolbie...[...]
To nie jakość oksydy czy moletowanie sprawiają że HW czy AA to topowe karabinki.
Jakość wykonania wszystkich elementów od korony lufy po język spustowy powoduje że te karabinki strzelają tak samo celnie jak topowe pecepy.
Tak samo celnie.
Co do onanistów sprzętowych - nie wiem.. nie znam ludzi. Nie wiem jak strzelają więc nie mam pojęcia na ile twoje porównanie z nimi jest miarodajne, bo samo posiadanie lepszego karabinka nie oznacza z automatu lepszych wyników na tarczy..

Naprawdę - ponawiam prośbę - skoro masz obie wersje - starszą i nowszą - bardzo bym prosił o jakiś post porównawczy - najlepiej ze zdjęciami - było by to bardzo ważne dla naszego forum
Pozdrawiam
Piotrek.
TX200 by Tony Leach + SS 10x42 - do lufy exact i heja na tor.. :)
Ps.
Zacząłem znowu szczelać..
Dam znać jak zacznę ftrafiać. :D
ODPOWIEDZ