Acha. Ja przy drugiej reklamacji wypełniłem sobie wcześniej formularz reklamacyjny na stronie sklepu.
W nim wpisałem: Co mi nie pasuje (...) po poprzedniej reklamacji (tutaj nr poprzedniej reklamacji). Ponowne zgłoszenie tej samej usterki, która nie została usunięta. Proszę o zwrot gotówki.
Poczytałem o prawach konsumenta troszku i przy drugiej reklamacji z tego samego powodu sprzedawca nie może odmówić Ci twoich roszczeń.
Powodzenia
Uszczelka lufy Hammerli Hunter 900 co jest nie tak?
Re: Uszczelka lufy Hammerli Hunter 900 co jest nie tak?
Zrobię tak jak tylko będę miał już nowy karabinek bo postrzelałem z tego HHF i zakochałem się w sprężynach.Na tyle,że kupiłem kolejną wiatrówke przed chwiląMuszę na kumpla adres przekierować kuriera bo w domu lincz mnie czeka.Tak się naczytałem Waszych komentarzy ,że zamówiłem tego Hatsana 55 po modyfikacjach od Eresa.Jutro (tzn dziś)zadzwonię się tam dopytać co i jak ...Jak juź będę miał tego Hatsana to zrobię jakiś fajny filmik na YT ...Nie wiem czy wspominałem o moim kanale ale jak coś to MoreAirPL na Ytube tam się bawię z wiatrówkami i nie mogę się doczekać ,żeby sprawdzić jak ten tuning wypadnie na tarczach. Aha jeszcze wracając do tematu posta,gdyby ktoś szukał tej nieszczęsnej uszczelki (zamiast tej twardej dostępnej na alledrogo od b3 bodajże) to na tajgunie jest identyczna,żółta miękka jak w tym Hämmerli ...Tańsza jest od przesyłki No ale jak ktoś potrzebuje to jest .