pierwsza wiatrówka, co wybrać z poniższych
Re: pierwsza wiatrówka, co wybrać z poniższych
A apką,widocznie nie doczytałem. To samych dych życzę.
- Mamutowicz
- -#mamutowicz
Z braku chrona człek się nawet apki chwyci.. 
Ja kiedyś próbowałem mierzyć na bramki z folii alamuniowej - ale też doopa z tego była...
Potem się fqrwiłem i qpiłem chrono na lufę combro . Upierdliwe trochę to było, zwłaszcza w łamańcu, ale przynajmniej pozwalało zmierzyć prędkość w miarę normalnie...

Ja kiedyś próbowałem mierzyć na bramki z folii alamuniowej - ale też doopa z tego była...
Potem się fqrwiłem i qpiłem chrono na lufę combro . Upierdliwe trochę to było, zwłaszcza w łamańcu, ale przynajmniej pozwalało zmierzyć prędkość w miarę normalnie...
TX200 by Tony Leach + SS 10x42 - do lufy exact i heja na tor.. 
Ps.
Zacząłem znowu szczelać..
Dam znać jak zacznę ftrafiać.

Ps.
Zacząłem znowu szczelać..
Dam znać jak zacznę ftrafiać.

Nie wiem jak Ci na YT mierzą apką, kiedyś miałem zainstalowaną płatną i nic nie widziałaMamutowicz pisze: ↑12 wrz 2023, 23:05 Z braku chrona człek się nawet apki chwyci..

No właśnie u mnie apka działała i dawała nawet powtarzalne wyniki, tylko co z tego skoro zaniżone.
Z ciekawości sprawdzę jeszcze raz ustawienia pomiaru i spróbuje znów. Dzisiaj akurat wiatrówka wróciła do mnie, więc na dniach zrobię kolejny test.