Gratki na okoliczność udanego sezonu
Ale to chyba powinno się nazywać
Festiwal Jednego Aktora
LOK Góra
- krzysztof ss
Re: LOK Góra
Ślepy jak kret
- kamazek
- szpecjalista od GPK Zasłużony 2021
----------------------------------------------
LaOs Wrocław zaprasza
Żona z czarnym pasem karate to silna rodzina, grzeczne dzieci, uprzejma teściowa i kochający, wierny mąż
LaOs Wrocław zaprasza
Żona z czarnym pasem karate to silna rodzina, grzeczne dzieci, uprzejma teściowa i kochający, wierny mąż
Naprawdę sam byłeś ?
Czas na małe "conieco" .(Już nie mam Hatsana ) Ale mam hulajnogę na prunt, "UZI", strzelbę taką jak Kamazek i spaliłem Roberta J chinkę "Magnum" !
Tak se myślę że chyba se pojadę na tego kałacha ze dwadzieścia magazynków wystrzelać
Mam Gamo Replay 10 i nic wam do tego
Lubiem DiscoPolo i zbieram na hulajnoge
- wojteketjow
- -#zasłużony2020-21s
Co za brak spostrzegawczości... przecież był jeszcze fotograf
Pro Sport, HW30S i spora gromadka w klimacie westernu
To ty masz "brak spostrzegafczości",ja widzę, ze to są te "selfi" i w dodatku profilowane i pozorowane .
Czas na małe "conieco" .(Już nie mam Hatsana ) Ale mam hulajnogę na prunt, "UZI", strzelbę taką jak Kamazek i spaliłem Roberta J chinkę "Magnum" !
Danielo 300zł za dwadzieścia magazynków to tanio na Helu płaciłem 50zł za dziesięć nabojoff108 pisze: 18 gru 2019, 22:23Świstu gwizdu trzysta złotych poszło w piz....u. Robson, nawet zdjęcia ci zrobią w "tłumie"...bo botem będą gadać że lecisz w ch...ja indywidualnie : zapraszam w styczniuRobert J pisze: 18 gru 2019, 20:11 Tak se myślę że chyba se pojadę na tego kałacha ze dwadzieścia magazynków wystrzelać
Mam Gamo Replay 10 i nic wam do tego