Wysłany: Czw 04 Mar, 2010 19:00
Ludomir, ja nie widzę innego bardziej rozsądnego wytłumaczenia jak właśnie podrzut karabinka.
Wiadome jest, że limitowa sprężynówka najpierw podrzuca, a dopiero później śrut opuszcza lufę.
Według mnie zmiana POI po zmianie wagi śrutu jest w tym wypadku najbardziej prawdopodobna.
No chyba, że macie jakieś inne bardziej realne teorie.
__________________________________ Mk3 FT + LS
Był H55 + Walther 3-9x40AO
Strzelałem podobnym w "normalnym" kalibrze i na 30m z tego co w stopce wystrzelałem jakie 10mm skupienie,
zaznaczam, iż nie mam pojęcia jakiego producenta był to śrut
Panowie stała się rzecz straszna ;/
Z racji (przyznaje się) mojej głupoty... po zostawieniu w małym etui 2 paczek exacta 4.590 i 4.51 otwarły się obie paczuszki.. i właśnie wymieszał się cały śrut ;/ teraz jak pykam czasem z tego mixu to nie mogę konkretnie ustawić lunetki bo 4.51 lata super a 4.50 TAK SE ;/
da się zrobić coś z tym?? czy idzie jakoś to przesortować?? nie posiadam tak dokładnej wagi aby je zważyć, ale nie jestem pewien czy to coś by dało ;/ jakiś inny sposób ??
__________________________________ AA TX200HC by Hogan+Leapers 3-9x32 AO MD+Delta Średni
Hatsan 90s Custom- do sprzedania!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum