Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 17:06
warchlaq napisał/a:
Tak do 300pln
Szukaj Nikko, Delta Optical Classic (DOC), Blog, Leapers, Simmons, Bushnell Sportsman (Banner).
Zerknij na dział kupię/sprzedam na forum iweb. Jest spory wybór.
__________________________________ Mk3 FT + LS
Był H55 + Walther 3-9x40AO
Pachnie chińszczyzną.
Przy takich powiększeniach nie spodziewaj się dobrego obrazu. Po drugie nie łatwo utrzymać już 12x na celu, a co dopiero mówić o 32x
Nie kupisz nic sensownego nawet za 500zł z powiększeniem x32 i obiektywem większym jak 50mm.
Tak jak pisałem, szukaj obiektywu max 40-42mm i max powiększenie do x12.
__________________________________ Mk3 FT + LS
Był H55 + Walther 3-9x40AO
Nie kupisz nic sensownego nawet za 500zł z powiększeniem x32 i obiektywem większym jak 50mm.
Tak jak pisałem, szukaj obiektywu max 40-42mm i max powiększenie do x12.
A coś takiego da radę? Lub wersja z podświetleniem klik
Witam wszystkich. Jestem nowy i ciągle się uczę, więc proszę o odrobinę wyrozumiałości Szukam DOBREGO szkiełka na hw 98. A jako że jestem wziętym mechanikiem budżet mnie aż tak bardzo nie ogranicza , (w granicach zdrowego rozsądku, tj. tak do 900zł). Zależy mi na trwałości, i powiększeniu do około 12x/14x. Co sądzicie o DOT 4-16x 42 + Sports math op25c, a morze jakieś inne cacuszko??? Z góry dzięki. Pozdrawiam. Riko.
A co z montażem, ten o którym pisałem się nada ?. Chodzi mi o jego jakość... Nie chciałbym żeby po wystrzeleniu kilku paczek śrutu luneta odpadła mi od karabinka Poza tym czytałem gdzieś , że w tej konfiguracji oś lupki i lufy są bardzo blisko siebie, pomiędzy obiektywem, a systemem jest około 2,5 mm. Wydaje mi się że to plus, choć mogę się mylić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum