Pomógł: 10 razy Dołączył: 11 Sie 2006 Skąd: Miasto aspołeczne
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 12:46
Toć ta replika Makarowa to IŻ właśnie .
Mirku! A znajdź gdzieś jaką wiatropędną replikę VISa, to pewno parę osób Cię ozłoci (zapewne chmielowym z pianką!).
__________________________________ AA S400 Classic + BE 3200 10x40
Było: H90, QB78 i trochę szkiełek.
Wysłany: Pią 18 Gru, 2009 00:00
Przeczytałem właśnie biografię M. Kałasznikowa autorstwa E. Joly, fantastyczna książka (pomijając kilka błędów rzeczowych, nieważne:), a na sam koniec końców, po tym jak książeczka nastawiła mnie pozytywnie do konstruktora AK-47, autorka raczy mnie serią zdjęć na której dopatruję się... no właśnie... czy to IZH 60/61 w towarzystwie m.in M.Kałasznikowa?
Przepraszam, jeśli nie ten dział, ale wydaje mi się, że TKMJ miło przyjmie takiego "kwiatka" Pozdrawiam!
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Skąd: Warszawa Śródmieście
Wysłany: Sro 13 Sty, 2010 09:55
No to uprzejmie informuję, że mamy jeszcze jednego użytkownika Iżyka
Mój sąsiad zakupił Iża 61 od Hiszpana63.
Jak narazie strzelamy "Ligę kanapową" pozycja siedząca - czyli tarczka w odl. 6 m a starsi panowie w fotelikach
Twój sąsiad, to wyrwał mi tego jeżyka z ręki, wsadził do wora i w nogi przez to teraz strzelacie tylko z jednym magazynkiem, bo zostawił mnie na środku parkingu z magazynkami w garści. Oczywiście jak tylko się spotkamy to do obioru są jeszcze jeden metalowy i plastikowy. A w lidze kanapowej iżyk czuje się doskonale Pozdrowienia dla sąsiada i odezwijcie się telefonicznie. Pozdrawiam Tawerniaków.
__________________________________ Jak Pan Bóg dali to i z kija wypali...
HW40, Slawia 634 , parę gamoni i kupa szczęścia.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum