Wysłany: Pon 30 Lis, 2009 19:48
Też nas korci ale jaszcze nie wiem na sto procent .Jak wszystko będzie ok to z Beatą pojedziemy . Jak na razie nic nie wiadomo o noclegach . Jak dla nas ze względu na odległość nocleg obowiązkowy Zobaczymy jak dalej się sprawa rozwinie .
Marcinie, jak się deklarujesz na wyjazd to mogę ciebie zgarnąć, ale poczekajmy, kto się jeszcze odezwie z Wa-wy. Wtedy przekalkulujemy koszty tak, by było dobrze .
Wstępnie szacuję, że jak pojedzie komplet 5 osób, to wyjdzie po jakieś 70 pln od głowy.
To chyba nieźle w dwie strony z dostawą do domu?
Pozdrawiam Krzysztof
Moja oferta wciąż aktualna, mogę zabrać 4 osoby i też uwzględniam nocleg. Kilka wygrzebałem, przypomniałem sobie, że byłem w BB około 3 miesiące temu, może wcześniej i z dnia na dzień nie było łatwo o nocleg, zwłaszcza w weekend. Wcześniej pisałem jaki będzie mniej więcej koszt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum